TORTOWY FORMULARZ ZAPYTANIOWY
ZASMAKUJ TRADYCJI!
Nasza przygoda z cukiernictwem rozpocząła się w roku 1998, czyli dwa lata po założeniu piekarni. Powstanie cukierni wynikło z dużego zainteresowania i zapotrzebowania na wyroby cukiernicze na lokalnym rynku.
Na początku praca odbywała się w jednym, małym pomieszczeniu. Kadrę tworzyły dwie osoby, a produkcja opierała się na wyrobie kilku tradycyjnych ciast. Co ciekawe, te wyroby wypiekane są do dnia dzisiejszego.
Z czasem, w miarę wzrostu sprzedaży cukiernia była rozbudowywana. Proces unowocześniania oraz inwestycji w nowe urządzenia i maszyny trwa do dzisiaj.
Poszerzając rynki zbytu gama produktów rozwinęła się do blisko dwustu indeksów. Dzisiaj w ofercie przekazujemy Państwu torty, ciasta tradycyjne, foremkowe i deserowe, ciasteczka oraz wyroby okolicznościowe. Na przełomie osiemnastu lat nabyliśmy ogromne doświadczenie w branży, dlatego nasze wypieki cieszą się na rynku dużym zainteresowaniem, przede wszystkim ze względu na swoją wysoką jakość, której z uporem pilnujemy.
Kadra cukierni „Ignacy Polański” liczy aktualnie około trzydziestu wykwalifikowanych fachowców. Nasi pracownicy nieustannie szkolą się, odwiedzając corocznie największe targi cukiernicze w Polsce, Niemczech i we Włoszech. Pozwala to być na bieżąco z rynkiem oraz śledzić trendy smakowe konsumentów. Wdrażając w życie nowe pomysły na słodkości szanujemy przede wszystkim własne, sprawdzone receptury, od lat cieszące Państwa podniebienia.
Ogromny nacisk kładziemy, aby nasze wyroby były komponowane z naturalnych surowców, wedle tradycyjnych przepisów. Piekąc ciasta i torty owocowe, bazujemy wyłącznie na prawdziwych owocach, a kremy wyrabiamy z najwyższej jakości masła. Zawsze wkładamy pełnię serca i zaangażowania w swoją pracę. Wierzymy, że najlepsze receptury i uczciwa praca będą owocowały w dalszym ciągu na chlubę naszą oraz radość naszych klientów.
Jesteśmy zawsze otwarci na Państwa sugestie i opinie. Zachęcamy do kosztowania wyrobów cukierni „Ignacy Polański”.